shadow

Morgon på Ängen

Jag vaknade tidigt idag och den annars så morgontrötta Silva var pigg och sprallig. Så vi gick ner på ängen och spenderade dagens första timme i högt gräs fullt av morgondagg. Mina fötter var dyngsura när vi kom hem, men i övrigt var det mysigt! Jag börjar äntligen bli kompis med mammas systemkamera, så här är lite bilder från vår promenad.

One comment on “Morgon på Ängen

  1. Hej! Vi träffades faktiskt på KM:et på SoSoBK då jag också var funktionär! Nu under helgens tävlingar så ska jag göra ett reportage (jobbar som frilansjournalist) och skulle jättegärna vilja intervjua dig om din träning och ditt tävlande. Vore jättesnällt om du ville höra av dig till mig så kan jag berätta mer! Jag nås på fanny@gustaverjournalistik.se eller 070-498 60 29. Hälsningar, Fanny

Lämna ett svar