shadow

Första målet uppnått!

I lördags kom jag och Silva runt hoppbanan utan att diska oss! 😀 …vilket var vårt första mål under fliken ovan.

Det enda hinderfel vi fick var 5 fel för missade pinnar i slalom. Men den som vill leka ”finn fem fel” i resultatlistan får ändå leta förgäves, för vi fick grymt mycket tidsfel, dels för att jag fick ta om slalomet två gånger och dels för att Silva den knasbollen stannade upp och vädrade i luften en gång mitt under loppet. Instinktivt skrek jag ”hiiiiit!” det högst jag kunde, men naturligtvis skulle jag hellre ha visslat eller ropat lite mer normalt. Hon lyssnar aldrig lika bra när jag låter panikslagen… :p Vi slutade på femtonde plats av 25 deltagande ekipage.

Det var en ovanlig tävling på flera sätt. Dels för att jag var medarrangör så att jag direkt efter loppet var tvungen att gå och dela ut priser (som för övrigt höll på att fara all världens väg pga den förskräckliga blåsten). Och dels för att en journalist gjorde ett repotage om att börja tävla med sin hund och hade valt mig som huvudperson i repotaget, varför jag hade en penna och en kamera i hälarna vart jag gick. Jag glömde som vanligt min egen kamera, men titta i Härliga Hunds aktiveringsbilaga om några månader så får ni se hur det såg ut när vi för första gången tog oss runt en tävlingsbana!

One comment on “Första målet uppnått!

Lämna ett svar