Om mig

LinneaNamn: Linnea Dunér
Född: 1989 i Sollentuna
Bor: Morgongåva, Heby kommun
Sysselsättning: författare med eget förlag (Humle), egenföretagare inom webb, form och ord (Hela paletten) samt kanslist på deltid
Husdjur: kaniner och vaktlar
Kostval: vegetarian
Medlem i/stöder: Vittinge kyrkokör, Föreningen Gotlandskaninen, NaturskyddsföreningenUnicef (världsförälder)

Jag bor i ett torp med skogen inpå knuten med ett gäng kaniner, ett gäng japanska vaktlar och husspöket Norröra. Jag har sällan tråkigt – det finns så mycket roligt att hålla på med, som djur, odling, körsång, folkdans, kulturhistoria, historiskt återskapande och renovering av mitt torp.

Sedan maj 2011 driver jag firman Hela paletten, där jag sysslar med webbdesign, grafik, foto, ord och konsthantverk. För närvarande kombinerar jag det med ett deltidsvikariat på kansliet i Vittinge församling. I slutet av 2016 infriade jag en livslång dröm och debuterade som författare med den historiska romanen Det sjunger i isen.

Min blogg handlar också om hunden Silva, som jag hade äran att vara matte till 2007-2016. Hon drogs med många rädslor, i synnerhet rädslan för främmande människor. Många inlägg handlar om hur det är att leva med en rädd hund och hur jag jobbade med problemen. Jag hoppas att du som har en hund med liknande problem ska kunna finna både handfasta tips och en visshet om att du inte är ensam.

Jag med hunden silva och kaninen Jumjum
Jag, Silva och familjens dvärgvädur Jumjum 2011
Jag i rutig nyrokokoklänning och förkläde
1800-tals-jag

FacebookTwitterGoogle+

8 comments on “Om mig

 1. Christer Alexandersson

  Hej Linnea!
  Trevlig hemsida du har! Min sambo besökte ett av nordeas kontor i samband med att hon skulle ha sjukgymnastik, men det kontoret tog inte emot pengar. Har du en annan bank med? Vad har du för kontonummer där i så fall? Vi har Handelsbanken. Vi sätter in pengar för den gula väskan så fort vi kan antagligen på fredag eller lördag. Vi ska ner till stan då.

  Mvh
  Christer Alexandersson 073 9229443 Västerås

  • Ja, men problemet är att jag sällan har tid att satsa fullt ut på något av dem! Än tycker jag mest om en sak och än om en annan. Lite irriterande! :)

 2. rick

  en hund som jag tar hand om biter mig vid vissa hundmöten, jag har testat allt, ibland går det bättre, ibland bra, ibland riktigt dåligt, han blir skogstokig på jätte snälla hundar. och gör utfall emot mig, har vart på hund träningar med flertal hundar och det funkat jättebra, plötsligt är man tillbaka på ruta ett…. han bor även med 2 andra hundar som är hur snälla som helst, en har sagt att det kan vara genetiska problem hos en hund i varje kull, vet ej om detta är sant. vet någon? det är en tibetaansk spaniel hade han vart större hade han ju verkligen kunnat bita av ett finger……nån som har tips

 3. Elisabeth Kullin

  Vilken fin blogg du har,blev fast här och ville bara titta och läsa mer och mer.Hittade den av en slump när jag tänkte gå in på Emmas blogg och titta.Vilka fina dräkter du sytt,Emma har pratat om dom,nu fick jag se dem.Ett sånt gulligt litet hus du köpt.Ha det bra.
  Elisabeth (Emmas mamma)

  • Vad roligt att du hittade hit och dessutom fastnade en stund! :) Alltid uppmuntrande att höra att bloggen uppskattas. Ha det bra du med! (Tack för påminnelsen, förresten, har inte varit inne på Emmas blogg på ett tag. Måste genast titta in en sväng!)

 4. Hej Linnea!
  Vilken härlig blogg! Och va fin hund! :)
  Googlade efter djurgungor, försökte komma på om de har ett riktigt namn, men hittade inget. Såg däremot en bild på din Silva, och klickade sedan in. Har själv en dvärgpudel som jag tränar massor med. Alltid kul med inspiration från andra bloggare! :)

  • Hej och tack för besöket! Kul att titta på din blogg också. Jag passade en dvärgpudel en gång och blev lite sugen på att ha en egen. Får se vad nästa hund blir för något! :)

Kommentera