shadow

Pudel på besök

Jerry

Den här lilla sötnosen ska bo hos oss en vecka framöver. Det är en ettårig dvärgpudeltik, en mycket glad och sprallig sådan. Jag har väl nämnt tidigare på bloggen att jag tror att en pudel skulle passa mig (fast en mellanpudel i så fall), åtminstone om jag skulle skaffa en till hund i nuläget (vilket jag inte ska!). Rent agilitymässigt är nog pudel min drömras: snabb, smidig, lekfull och positiv men inte riktigt så överdrivet som till exempel en viss vallhundsras… Så det ska bli kul att lära känna en pudel lite närmare!

2 comments on “Pudel på besök

  1. Karro

    Fantastiskt söt 🙂 Lycka till! Finns här om du stöter på frågor, funderingar eller problem. Kram

    • Tack! Ja, hemskt söt är hon! Silva var väldigt skeptisk först, inte så van att det stormar in andra hundar här i huset. Men nu har vi gått på en timmes promenad och de är snälla och lugna båda två. 🙂

Lämna ett svar