shadow

Licensjakten på varg – vad tycker du?

Silhuetten av en varg som ylar mot månen
Ska den jagas eller inte? Foto: Michael Lorenzo

Som webbredaktörsstudent har jag idag och imorgon i uppgift att skriva en miljörelaterad artikel. Jag valde det intressanta och heta ämnet licensjakten på varg. Det krävs att vi har med någon form av intervju, och då tänkte jag att det kunde vara spännande att ta reda på villka som är de vanligaste argumenten för och emot licensjakten.

Jag vore väldigt glad om du ville ägna en halv minut åt att svara på frågorna nedan! (Observera att du bara behöver svara på fråga nummer 1 samt nummer 2a ELLER 2b.)

[polldaddy poll=4555644]

[polldaddy poll=4555685]

[polldaddy poll=4555728]

4 comments on “Licensjakten på varg – vad tycker du?

 1. Annika

  Vilket bra ämne du valt! Vad som kanske också kan vara intressant är vilka det är som är för och emot vargvakten. Vad jag förstått det som verkar det vara storstadsbor som vill ha fler vargar (inklusive mig själv), eftersom vi inte berörs av dem. Däremot de som bor mitt i skogen bland vargarna vill ha så få som möjligt.
  Lycka till med artikeln!
  / Annika

  • Tack, Annika! Ja, jag har funderat även över vilka som tycker vad. Har försökt få en intervju med en man som bor på landet och har djur och som jag vet är emot vargjakten. Skulle varit intressant, men jag har inte fått tag i honom än.
   Lycka till själv!

Lämna ett svar