shadow

God jul!

Ja, det verkar bli en god jul i år också, trots att jag varit ovanligt stressad inför den.

Som mammas släkts enda vegetarianer har jag och syrran som vanligt ovanligt mycket att stå i under advent. I år har det blivit inlagd aubergine, senapsaubergine, veg. sillsallad, veg. laxpaté, gravad squash, finsk rotfruktslåda, veg. köttbullar, äppelmos, griljerad aubergine och glöggkokt rödkål – allt hemlagat förstås! Kompletteras detta sedan med pappas långkål och julsallad samt mormors veg. laxpaté utan lax, kan man lätt sluta sig till att god mat kommer det i alla fall inte råda någon brist på i jul!

13 comments on “God jul!

 1. Vicky

  Åh vad söt 🙂 Saknar min lilla Keeshond som lämnade denna jord för tre år sen… Har min dvärgspets som ger mig lycka nu <3

 2. maggan

  Hon är så himla fin Silva. Gott nytt år på er. Hoppas vi kan ses någongång.

 3. Hejsan på er! Ni ser ut att ha haft en härlig jul med god vegetarisk kost! Vilken fin bild du har lagt in på Silva! 😀

  Jag har varit in en del till stan med hundarna, har du lust kan vi väl ses på gärdet någon dag? Hör av dig om du tycker det är en okey plats för dig att ta dig till med Silva.

  GOD FORTSÄTTNING på det nya året hälsar:
  Kicki/Malva & Steffie

 4. Ninnie

  Du tjejen, vi har passerat tjugondag Knut för längesedan. Ut med julkortet och in med något annat!!!

  • Jo, det är sant. Men webbstudier, körkortsstudier, jobb, övningskörning, hundpromenader och -träning, familj och vänner går före bloggen, så när hade du tänkt att jag skulle få tid att skriva i den!? 🙂

 5. Ninnie

  Kanske har Du rätt, men jag saknar Dina trevliga bloggar.

  • Det är förstås kul att veta att någon saknar mina inlägg när de uteblir! Frågan är om det är så många fler än du och morfar, och er har jag ju ändå kontakt med på flera andra sätt… 😉

 6. Ninnie

  Av de kommentarer Du brukar få, verkar det som ett antal av Dina hundägande vänner också följer bloggen. Var inte så blygsam.

Lämna ett svar