shadow

Ett rum i en låda

På begäran kommer här bilder på miniatyren av mitt flickrum som jag färdigställde strax före flytten. Den är byggd i en vinlåda av trä och nästan all inredning är gjord av mer eller mindre värdelöst skräp eller sådant jag ändå hade hemma. Skala 1:11. Klicka på bilderna för att titta närmare och läsa vad prylarna är gjorda av!

2 comments on “Ett rum i en låda

 1. Hej Linnea!

  Var inne på din blogg och skrev några rader alldeles nyss, men tyvärr har jag inte kvar mitt lösenord så jag kan inte kommentera via wordpress.

  Vad glad jag blir av att läsa din blogg, visserligen är det längesedan nu jag var där, men ibland får jag en liten anvisning till min e-post då jag hade lagt till din blogg( i prenumeration) via min gamla blogg – Bland spetsar och hundhår.

  Efter att jag flyttade ner till Göteborg kunde jag inte komma in på min sida mer..skrev väl ett inlägg som mest här nere om att jag hade flyttat …Ja, ja… mycket som är ändrat i den bloggen ändå vill jag lova.. 🙁 Nog om det…

  Blir så glad när jag läser din blogg och njuter verkligen av att se hur du lever i ditt lilla torp med din underbara keestjej. Hade man kunnat vrida klockan tillbaka hade jag nog levt som du nu gör. Ett härligt liv vill jag lova. Du är fantastisk med din kreativa sida.

  Ha det nu så gott du och Silva, och ta väl hand om er. :))

  Mvh. Kristina (Kicki)

  11 mar 2013 kl. 20:34 skrev Linnea Christina:

  > >

  • Hej Kicki!
   Tack för vänliga ord! Roligt att höra av dig igen. Din blogg var också så trevlig, har saknat den lite 🙂 Ta hand om dig med och njut av vårsolen!
   Linnea

Lämna ett svar