shadow

Trevlig allhelgona!

Hemgjord bakelse med en kung i choklad på.
Glömde göra skägg och mustasch, så det blev nog snarare en prins än en kung...

Hoppas ni har en fin allhelgonahelg!

Idag är det dessutom Gustav Adolfs-dagen och då ska man ju enligt tradition äta bakelser. I år hoppade jag över det till förmån för en hembakt kanelbulle, men förra året gjorde jag egna bakelser till hela familjen. Den bestod av sockerkaksbotten fylld med drottningsylt (ser det ut som, jag hade för mig att det var ananaskross!) och täckt med en blandning av grädde och vit choklad. Ljuvligt!

5 comments on “Trevlig allhelgona!

  1. Mums vilken härlig bakelse!

    Sv:Jag har inte mätt höjden på dem. Det ska jag faktiskt göra nästa vecka när jag kommer hem igen, men båda är precis lika höga/låga. Jag vet i varje fall att de ska väga runt 15 kg. Fick räknat ut det när jag var hos veterinären sist. Jag bad om råd till ett dietfoder då man knappt kan ana revbenen då man drog med fingrarna utefter sidan. Det är en bra ”måttstock”! Malva hade lite för mycket hull, så där fick jag trycka lite extra för att känna dem, men så är hon väldigt pigg på att tugga också! Hahaha, man får se upp och passa henne så hon inte alltid snor lite av Steffies mat också! 😀

  2. Mina töser är lika höga som din Silva, men väger mer. Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag din hund på 16 kg väger helt perfekt. Malva väger 18,5 -19 kg, så lite grann ska hon allt gå ner den lilla fläskfian! ;-p

  3. …Här är det mer brist på träning om jag ska vara ärlig…Handen på hjärtat så är det nog den största anledningen till att dom får lite övervikt. Så är det någon man ska skylla på så är det mitt eget fel. 🙁 Jag är ju inte lika aktiv som du är…men jag får ta mig mer i kragen och låta mat och motion bli en jämnvikt. Ha det gott Linnea.

  4. Det skulle vara jättekul. Mina hundar är inte heller speciellt lekfulla egentligen! Steffie är det mer fräs i tack vare att hon är mer social med andra hundar. Malva är en renodlad mattegris och älskar människor mer än hundar. Hon är aldrig elak eller sur men hon inbjuder sällan till lek. Men jag tror det är en rasegenskap. Keesar trivs väldigt bra ihop ändå, de gillar verkar som de blir glada i varandras sällskap ändå och gillar att gå omkring o nosa. Precis som du skrev – Lika barn leka bäst!
    Nu är jag ju bortrest ett tag framöver, men vi kan väl höras av en helg när jag är hemma. Det ska bli jättekul att träffa din lilla prinsessa.
    Kram

Lämna ett svar