shadow

Ett halvt dygn på hundmässan

Halv sju i morse var jag på plats på Älvsjömässan för att vara funktionär på den internationella agilitytävlingen som hölls i samband med SKK:s stora utställning och hundmässa. Halva dagen spenderades som skrivare (typ resultatantecknare) och hinderfixare. Andra halvan kunde jag ägna åt att gå runt och titta på alla ras- och företagsmontrar. Får väl erkänna att jag var lite mallig över att gå runt med ett passerkort om halsen. Det var inte mer än ett år sedan jag var på husdjurmässan och såg med smått avundsjuk beundran på de som fick vara funktionärer på en hundtävling…

Naturligtvis kom jag hem med en massa onödiga prylar, som en keeshond-dekal, två nya klickers, ett retrieverkoppel och två tidningar som jag aldrig kommer hinna läsa (har redan flera nummer av Hundliv, Hundsport och Brukshunden som ligger och väntar… Canis-tidningarna är de enda som högprioriteras och läses direkt).

Att se alla duktiga agilityekipage fara runt den kluriga banan gav mig även mitt tränings-sug åter, så på måndag är det jag och Silva som åker till klubben och kör ett ordentligt agilitypass.

2 comments on “Ett halvt dygn på hundmässan

 1. Ninnie

  Hur i hela världen kom Du ut till Älvsjömässan en lördagmorgon klockan 6.30?? Mjölktåget? (Finns förstås inte längre, men det var det första förr i tiden.)
  Härliga bilder. Låter som om det var en trevlig dag.
  Allt gott
  mormor o morfar

  • linneachristina

   Haha, med buss och pendel såklart. Tack vare att bussen var en aning försenad tog hela resan 1,5 timme… Men det var det värt 🙂

Lämna ett svar